Produksjon i Asia

Bulldog Protective Workwear er et Norsk selskap, med lokale eiere og lager på Vestlandet, men vi produserer varene i ulike land i Asia. Vi arbeider med veletablerte og seriøse fabrikker som har høye standarder for produksjon, kvalitetskontroll og som tar godt vare på sine ansatte.

Selskapet har vert aktiv i Etisk Handel Norge. Det er en Norsk organisasjon som veileder produsenter og importører i arbeidet med etiske standarder i produksjon og import av varer fra land der en bør ha ekstra fokus på dette. Vi har utarbeidet vår egen Code of Conduct på bakgrunn av erfaringer fra dette samarbeidet. 
Det eksisterer en rekke internasjonale organisasjoner og standarder for overvåking og kontroll av etiske standarder. Vi har valgt å arbeide med leverandører som har etablert SA-8000 eller AMFORI BSCI standarden - de mest omfattende bransjestandardene innenfor dette feltet. 
Fabrikker som er godkjent etter disse standardene har gode arbeidsforhold og sikkerhet for de ansatte og gjennomgår regelmessig kontroll fra tredjepart.
 
Med SA-8000/ AMFORI BSCI godkjenning sikres at fabrikkene :
 

  1. Ikke har barn i arbeid
  2. Ikke har tvangsarbeid av noe slag
  3. Har et godt arbeidsmiljø tilpasset lokale forhold
  4. De ansatte har organisasjonsrett
  5. Ikke har diskriminering av ansatte
  6. Har en rimelig arbeidstid og lønn
  7. Har et effektivt ledelsesprogram - uten korrupsjon
  8. Har kontroll også med underleverandører

Nyheter

30.06.2020

SKJOLD serien er den ultimate beskyttelse mot vær og vind! Vi benytter dette konsept-merket i alle klær som har vind- og vanntett og pustende ytterstoff med en vannsøyle over 10.000 mm - og helt opp mot over 30.000 mm. Seriene er designet og utviklet av vårt team - men med brukeren i fokus og med de beste materialkvaliteter på markedet. Alle sømmer er tapet. Klærne holder seg myke også i kulde. Alle detaljer er gjennomtenkte og testet. Serien omfatter arbeidsklær og synlighetstøy til håndverk, bygg-og anlegg og havbruksnæringen. Med klær i SKJOLD serien holder du deg tørr og varm - hele arbeidsdagen. Det beste utstyret vi kan tilby!

SKJOLD serien vil lagerføres fra høsten 2020

 

SKJOLD serien omfatter disse produktene:
Vattert jakke og selebukse, høy synlighet
1 vattert jakke sort/grå
1 vattert jakke sort/gul
1 vattert kjeledress sort/grå
1 vattert kjeledress sort/gul
1 høy selebukse med netting-for 

 

Du finner beskrivelse og tegning/bilde av disse klærne på denne nettsiden.

Les mer...Vis mindre...

Kvalitet og sertifisering

Hver dag er du som profesjonell yrkesutøver avhengig av at det utstyret du bruker holder en høy kvalitet. Du må kunne stole på at klær vil holde deg tørr, varm og at du lett kan utføre jobben i dem. Verneutstyret må være sikkert, godkjent og tilpasset Nordiske forhold. 
Det er det utgangspunktet vi tar når vi designer våre klær og verneprodukt.
 
Alle verneprodukter og vernetøy vi tilbyr er CE sertifisert. 
Vi benytter metervare og tilbehør av høy kvalitet - produkter som er gjennomtestet og brukt i mange år av profesjonelle yrkesutøvere. Vi bruker glidelåser fra YKK, Cordura i utsatte slitasjedeler, tråd av god kvalitet og vi bruker knapper som vi vet fungerer i et industrielt marked.
 
Vi produserer varene på nøye utvalgte fabrikker i Asia som forstår kravene på det Nordiske markedet og som har et kvalitetsnivå på ferdige varer som vi kan innestå for.

Vår historie

Bulldog Workwear ble etablert i 2002 og har siden den gang vært lokalisert i Ølen i Vindafjord kommune, ca 4 mil fra Haugesund. Vi var opprinnelig et innkjøps-selskap for de firma som etablerte selskapet, men i dag er vi en uavhengig produsent av arbeidstøy og personlig verneutstyr. Vi selger våre produkt via forhandlere over hele landet.

 

I september 2019 overtok Jan Arvid Monsen og Kjetil Eidesvik selskapet og vi endret navnet til Bulldog Protective Workwear. Selskapet er et kjedeuavhengig og frittstående selskap som hovedsaklig selger produktene i Norge, Danmark og Island.

 

Vi produserer våre egne merkevarer på ulike fabrikker i Asia, men gjør selv design, produktkontroll, sertifisering etc. Vi legger stor vekt på oppfølging av leverandører, spesielt i forhold til kvaliteten på produktene, men også fordi vi har stort fokus på gode arbeidsforhold og etiske standarder. 

 

Siden 2015 har vi vært importør av Panther/Aboutblu vernesko fra Italia og i 2021 vil vi øke utvalget med nye og innovative sko fra denne produsenten. Fra 2021 er vi også importør av Gore Pyrad produkter fra Bell Apparel (UK) - spesialprodukter til energibransjen. 

 

Bulldog Protective Workwear er en liten men fleksibel leverandør. Vi skal levere produkt i solid industrikvalitet, men til fornuftige priser. Vi fokuserer nå på markedsområdene landbasert industri, bygg-og anlegg og havbrukssektoren.

Våre forhandlere vil kunne gi deg gode tilbud og følge opp med lagerhold og service lokalt.

 

Velkommen som kunde!

 

Bulldog Protective Workwear AS
Mulagata 56
5580 ØLEN
Tlf: +47 52 76 76 60 / +47 90044382
Org. nr: 934 758 986